Konkurranseregler

 1. For å kunne vinne et gavekort må du være DNB-kunde.
 2. Du kan kun delta i ukeskonkurransen én gang per uke. Hvis du vinner, kan du ikke delta i kommende uker.
 3. Gavekortet kan kun brukes på én bestilling, hos én reiseleverandør.
 4. Gavekortet dekker inntil 10 000 kroner av totalbeløpet..
 5. Flere vunnede gavekort kan ikke legges inn i samme bestilling.
 6. Når reisen gjennomføres er mellom deg og reiseleverandøren.
 7. Gavekortet kan kun brukes på reiseleverandører som er en del av aktiviteten på dnb.no/nestesommer.
 8. DNB er ikke ansvarlig for noe tap, direkte eller indirekte, som måtte følge av bruk av utstedte gavekort.
 9. Reiseleverandøren har alene ansvaret for innholdet i tilbudene de legger ut på portalen, og bestillinger som gjøres ifbm kampanjen. DNB har intet ansvar for dette.
 10. Reiseleverandøren er ansvarlig for at utstedte gavekort blir fratrukket prisen kunden skal betale for en bestilling.
 11. Du må være over 18 år for å delta i denne konkurransen.
 12. Ansatte i DNB kan ikke delta på denne konkurransen.
 13. Når du registrerer deg i konkurransen på vår kampanjeside dnb.no/nestesommer ber vi deg oppgi navn og mobiltelefonnummer. Mobiltelefonnummeret brukes i forbindelse med kommunikasjon og markedsføring knyttet til Neste Sommer-kampanjen, og for å sikre at hver deltager kun deltar med èn påmelding per uke. Etter endt kampanje vil mobilnummeret slettes fra kampanjens register. Kampanjen varer gjennom sommeren 2020, og avsluttes senest ultimo august. Vi behandler dataene i henhold til gjeldende lovverk, med svært begrenset tilgang til registeret og uten å dele data med tredjeparter utenfor kampanjen.
 14. Vinnerne samtykker i at informasjon om deres deltakelse kan benyttes til markedsføring i DNB sine kanaler og sosiale medier, etter at vinneren er informert om resultatet.
 15. Konkurranse om markedspakker for bedrifter:
  For å delta må bedriften ha tilbud liggende på Neste Sommer-portalen og dele sitt eget tilbud i sosiale medier. Ved å tagge innlegget med #nestesommer kan DNB enkelt finne hvilke bedrifter som har deltatt i konkurransen. Vinneren trekkes tilfeldig fra de deltagende bedriftene og vil kontaktes direkte, fredag 5. juni. Vinnerne samtykker i at informasjon om deres deltakelse kan benyttes til markedsføring i DNB sine kanaler og sosiale medier, etter at vinneren er informert om resultatet.

Denne portalen ga tidligere bort gavekort på 1 000 kroner.
Vilkårene for 1000-kroners gavekort finner du her